Ainia -konsernissa liiketoimintasiirto

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Ainian liiketoiminnot ovat olleet konsernipohjaisia alkukeväästä 2018 alkaen, kun Ainia Innovations Oy osti osakekaupalla Materna Information & Communications Oy:n (Materna Finlandin) Materna GmbH:lta. Kaupan myötä Materna Finlandin toiminta siirtyi kokonaisuudessaan Ainialle. Yhtiö nimettiin myöhemmin samana vuonna Ainia Solutions Oy:ksi.

Kuluneen kolmen vuoden aikana Ainian konsultointiosaaminen sekä siihen liittynyt laskutus ovat tulleet Ainia Innovations Oy:stä, kun taas tukipalvelut ja lisenssimyynti on tarjottu Ainia Solutions Oy:stä.

2020/2021 vuodenvaihteessa tehtävä liiketoimintasiirto keskittää kaiken edellä mainitun liiketoiminnan Ainia Solutions Oy:hyn. Liiketoimintasiirto ei muuta omistus- tai hallintarakenteita, eikä palveluiden ja osaamisen saatavuutta. Ainia Innovations Oy:n kanssa solmitut puitesopimukset säilyvät sellaisinaan. Ainoastaan konsultointiin liittyvä laskutus sekä palveluiden ostaminen siirretään Ainia Solutions Oy:hyn.

Ainia Solutions on vuonna 1992 perustetun Delphi Oy:n seuraaja, josta tuli Materna GmbH tytäryhtiö vuonna 2005. Ainia Innovations on perustettu vuonna 2008 tavoitteenaan kehittää asiakaslähtöisiä, yritysten palvelutasoa ja kilpailukykyä parantavia palvelutyökaluja.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.

Lisätietoja: Jani Valkonen, CEO, Ainia Innovations
Puh. 050 324 9416, jani.valkonen@ainia.fi

Jani Valkonen
CEO