Tämän aikakauden ratkaisuja.

Raudanlujasta konsultoinnista nykyaikaisiin teknologioihin.

Kuulostaako tutulta?

 • Aikaa menee hukkaan toimimattomien järjestelmien vuoksi.
 • Toistuva manuaalinen työ vie paljon aikaa ja resursseja.
 • Haluttaisiin tehdä muutos digitalisaatiolla, mutta vielä ei ihan tiedetä miten.
Me autamme sinua kääntämään peukalon ylöspäin

Ainia Architect

Arkkitehtuuri- ja suunnittelupalveluillamme rakennat yhtiösi digitaalisen rakenteen uuteen uskoon. Voit ajatella meitä digitaalisina rakentajina; sinä kerrot mitä tarvitset, me kerromme miten ja mistä osista se lopulta tullaan koostamaan.

Teknologiat

Sinun ei tarvitse tietää teknologioista mitään. Se on meidän työmme. Me osaamme valita oikeat teknologiat projektikohtaisesti. Kerrot vain minkälaisen lopputuloksen tarvitset. Monimutkaisista ERP-hankkeista tekoälypohjaiseen asiointiin - kaikki onnistuu!

Konsultointi

Kuvittele, että voisit jättää teknologisten ongelmien selvittämisen luotettaville tekijöille, jotka pitävät sinut ajan tasalla kaikissa käänteissä ja on rinnallasi koko kehityskaaren ajan.

Me teemme sen mahdolliseksi.

Kaikki lähtee yhteistyöstä

Haluamme olla tukenasi yritystoiminnan teknisissä haasteissa. Omistaudumme projektiisi kuin se olisi meidän omamme ja haluamme luoda kestävän ja luottamuksellisen asiakassuhteen. Me löydämme parhaat työkalut, kestävimmät ratkaisut ja olemme tukenasi koko projektin elinkaaren ajan, jotta tulevaisuus olisi sinulle huolettomampi.

Avoin keskustelu

Kuuntelemme huolesi ja tarpeesi, ja etsimme tarvittavat ratkaisut projektisi toteuttamiseksi.

Sovitaan yhteistyöstä

Sovitaan yhdessä projektin etenemisestä, aikatauluista ja kaikista yksityiskohdista.

Pidämme sinut kartalla

Aloitetaan projekti! Pidämme sinut ajan tasalla kaikesta koko projektin kehityskaaren ajan.

Projekti on valmis!

Homma paketissa! Projektin jälkeen huolehdimme myös tarvittaessa jatkokehityksestä ja teknisestä tuesta.

Et jää yksin projektin päätyttyä.

Kuinka olemme ratkaisseet erilaisia teknologisia haasteita?

Case: ITSM-ratkaisun hankinnan määrittely

Haaste

Tarpeena oli vanhan tiketöintijärjestelmän korvaavan laajan palvelunhallintaratkaisun hankinnan sisällön ja tavoitteiden määrittely.

Ratkaisu

Arkkitehtimme auttoi asiakasta tavoiteasetannassa sekä määrittelyssä ja koulutti asiakkaan henkilöstöä ymmärtämään kokonaisvaltaisen palvelunhallinnan tavoitteita ja toteutusta.

Hyödynnetut palvelut: Ainia Architect, IT-konsultointi.

Case: Johtava ratkaisuarkkitehti

Haaste

Tarpeena oli kääntää liiketoiminnan tarpeet toimiviksi ratkaisuiksi. Tätä mahdollistamaan tarvittiin oikeiden teknologioiden, integraatioiden ja elementtien yhdistäminen kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi. Lisäksi tärkeänä tarpeena oli ihmisten ja prosessien ohjaaminen suuressa organisaatiossa.

Ratkaisu

Arkkitehtimme toimii niin päävastuussa kuin sisäisenä resurssina suunnittelemassa ympäristöä, jonka päällä toimii sisäisten palveluiden kaikki tukitoiminta. Muutos ajettiin läpi alkaen prosesseista ja käytännöistä, aina teknisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin asti, sisältäen tiedon kulkemisen, käsittelyn ja välittämisen (integraatiot), itsepalvelut sekä Business Intelligence -ratkaisut ja DW:t

Hyödynnetut palvelut: Ainia Architect.

Tarjoamme tarvittavan osaamisen teknologisiin haasteisiisi

 • IT-arkkitehtuurit
 • Viestinnän yhtenäistäminen
 • Tekoälypohjainen asiointi
 • Kehitys
 • Kulurakenteiden hallinta
 • Käyttäjäportaalit
 • Tekoälypohjainen asiointi
 • GDPR-palvelupyyntöjen hallinta
 • Palveluprosessit
 • Tuki- ja asiantuntijapalvelut
 • ITSM & CMDB
 • Mandaattien hallinta
 • Omaisuuden hallinta

Teknologiamme

Teknologiset valintamme lähtevät tinkimättömyydestä. Edustamamme ja hyödyntämämme teknologiat ovat edelläkävijöitä omilla alueillaan ja meille on erityisen tärkeää, että teknologiat tuovat aitoa hyötyä, ovat moderneja ja elinkaareltaan hallittuja, soveltuvat hyvin käyttötarkoitukseensa sekä laajenevat kätevästi erilaisiin tarpeisiin. Ennen kaikkea niiden on tehtävä se, mikä ei ominaisuuslistoilta ilmene – ne tuntuvat hyvältä.

Yhteistyökumppanimme

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Nopein reitti ongelmasta ratkaisuun tapahtuu 15-minuutin mittaisella etätapaamisella, jossa käymme läpi tarpeesi ja kerromme, millaisia ratkaisuja niihin on saatavilla.

Varaa tapaaminen