Case

Lokaatiotietokannan toteutus

Asiakkaalla ei ollut yhtenäistä tapaa pitää yllä omia toimipisteiden sijainteja, joita oli tuhansia ympäri maailmaa. Tarve oli sijoittaa kaikki fyysiset ja virtuaaliset elementit, ihmisistä tulostimiin ja laitoskoneisiin, samaan tietokantaan, jolla tietoja voidaan hallita keskitetysti.

Tuotettu arvo

Projektissa toteutettiin laitetietokantojen ja ihmisten kohdentaminen oikeisiin sijainteihin. Näin saatiin kokonaiskuva raportointiin ja integraatiot eri järjestelmiin.

Tuotettu ratkaisu

Arkkitehtuurin ja teknologisen osaamisemme keinoin luotiin sijaintitietokanta, johon määriteltiin ja kooditettiin kaikki sijaintitiedot kansainvälisen standardin mukaan, kategorisoitiin ne toimintafunktion mukaan, tehtiin datamallinnus ja integraatiot sekä mäppäykset olemassaoleviin rakenteisiin. Sijaintitietokanta näyttää riippuvuudet eri elementtien välillä. Tietokanta avattiin vapaaseen käyttöön talon sisäisesti mm. REST API -pinnalla.

Lisää caseja.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Yksi klikkaus, ja yrityksesi on lähempänä parempaa huomista. Varaa alta 15-minuutin etätapaaminen, jossa kerromme kuinka voimme auttaa sinua.

Varaa tapaaminen
Työnhakija / freelancer

Kiinnostaisiko olla osa Ainia Familya? Heidi kertoo mielellään lisää avoimista rooleista ja mahdollisuuksista Ainian riveissä.

Heidi Pitula
CPO
+358 50 365 8584heidi.pitula@ainia.fi
Media

Silloin kun yhteistyöasiat kiinnostavat, kannattaa olla suoraan yhteydessä Janiin. Hän osaa heti kertoa miten yhteistyökuviota saataisiin eteenpäin.

Jani Valkonen
CEO
+358 50 324 9416jani.valkonen@ainia.fi