Case

Valtuuksien keskitetty hallinta

Olemassa oleva toimintamalli, jossa keskitettyä valtuuksienhallintaa ei ollut ja oikeudet annettiin henkilötasolla, teki toimintojen ylläpidosta vaikeaa, kallista ja sitoi turhaan henkilöresursseja.

Tuotettu arvo

Asiakas voi nyt kustannustehokkaammin ja turvallisemmin hallita suuren organisaation taloustoimintoja. Käyttäjille voidaan antaa mandaatteja yhteen tai useampaan profiiliin. Nämä tiedot viedään suoraan kohdejärjestelmiin ja pystytään määrittämään maksimirajat, vaikka mandaatteja olisi useampiin profiileihin.

Tuotettu ratkaisu

Suunnittelimme ja rakensimme keskitetyn järjestelmän, jossa eri oikeudet profiloitiin sisäisten yhtiöiden ja eri talousoikeussegmenttien tasolla.

Lisää caseja.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Yksi klikkaus, ja yrityksesi on lähempänä parempaa huomista. Varaa alta 15-minuutin etätapaaminen, jossa kerromme kuinka voimme auttaa sinua.

Varaa tapaaminen
Työnhakija / freelancer

Kiinnostaisiko olla osa Ainia Familya? Heidi kertoo mielellään lisää avoimista rooleista ja mahdollisuuksista Ainian riveissä.

Heidi Pitula
CPO
+358 50 365 8584heidi.pitula@ainia.fi
Media

Silloin kun yhteistyöasiat kiinnostavat, kannattaa olla suoraan yhteydessä Janiin. Hän osaa heti kertoa miten yhteistyökuviota saataisiin eteenpäin.

Jani Valkonen
CEO
+358 50 324 9416jani.valkonen@ainia.fi