Case

Johtava ratkaisuarkkitehti

Tarpeena oli kääntää liiketoiminnan tarpeet toimiviksi ratkaisuiksi. Tätä mahdollistamaan tarvittiin oikeiden teknologioiden, integraatioiden ja elementtien yhdistäminen kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi. Lisäksi tärkeänä tarpeena oli ihmisten ja prosessien ohjaaminen suuressa organisaatiossa.

Tuotettu arvo

15 vuoden yhteistyön tuloksena asiakkaan järjestelmäkenttää on kehitetty vastaamaan nykyaikaisia ja jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Jatkuvia tuloksia saavutetaan, sillä sisäisenä resurssina toimiva konsultti/konsultit mahdollistavat oikeita tarpeita vastaavia toteutuksia.

Tuotettu ratkaisu

Arkkitehtimme toimii niin päävastuussa kuin sisäisenä resurssina suunnittelemassa ympäristöä, jonka päällä toimii sisäisten palveluiden kaikki tukitoiminta. Muutos ajettiin läpi alkaen prosesseista ja käytännöistä, aina teknisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin asti, sisältäen tiedon kulkemisen, käsittelyn ja välittämisen (integraatiot), itsepalvelut sekä Business Intelligence -ratkaisut ja DW:t

Lisää caseja.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Yksi klikkaus, ja yrityksesi on lähempänä parempaa huomista. Varaa alta 15-minuutin etätapaaminen, jossa kerromme kuinka voimme auttaa sinua.

Varaa tapaaminen
Työnhakija / freelancer

Kiinnostaisiko olla osa Ainia Familya? Heidi kertoo mielellään lisää avoimista rooleista ja mahdollisuuksista Ainian riveissä.

Heidi Pitula
CPO
+358 50 365 8584heidi.pitula@ainia.fi
Media

Silloin kun yhteistyöasiat kiinnostavat, kannattaa olla suoraan yhteydessä Janiin. Hän osaa heti kertoa miten yhteistyökuviota saataisiin eteenpäin.

Jani Valkonen
CEO
+358 50 324 9416jani.valkonen@ainia.fi