Töihin Ainialle

Lämmin vastaanotto. Haasteita. Naurua. Hyviä hetkiä.

Näitä kaikkia voit kokea työskennellessäsi Ainialla. Etsimme jatkuvasti uusia oman alansa timanttisia ammattilaisia mukaan kasvavaan joukkoomme. Oletko sinä se, jota etsimme juuri nyt?

Mitä Ainia tarjoaa työntekijöilleen?

 • Vastuuuta, vapautta ja arvostusta
 • Family-yhteisön
 • Ammatillista kehitystä
 • Hupia ja viihdettä myös työajan ulkopuolella
 • Luottamusta
 • Reilun palkkauksen ja palkitsemisen
 • Tavoitteellista tekemistä
 • Mahdollisuuden käyttää täyttää potentiaaliasi
 • Hyvinvointia
 • Turvallisuutta
 • Naurukohtauksia ja onnenkyyneleitä
 • Rentoa menoa

Millainen fiilis Ainian toimistolla on?

Voisimme sanoa oikeastaan mitä vain, mutta meidät tuntemattomalle se voisi jäädä sanahelinäksi. Tältä toimistoelämämme näyttää kuvin kerrottuna. Tahtoisitko osaksi arkeamme?

Minkälaisia osaajia etsimme?

Etsimme ammattilaisia, jotka ovat valmiita ratkomaan asiakkaiden haasteita ja nälkäisiä kehittämään omaa osaamistaan jatkuvan teknologisen muutoksen sykkeessä. Haemme timanttista osaamista ja kykyä kantaa vastuuta tekemisestään. Meitä ainialaisia yhdistää ratkaisukeskeisyys, uteliaisuus sekä vahva halu luoda uutta. Huumoria unohtamatta. Toivomme sinulta halua kehittyä, sillä toimimme alalla, jossa uuden luominen ja aikaansaaminen ovat elinehtoja kannattavalle liiketoiminnalle.

Ainialaiseksi on monta polkua, ei vain perinteinen työsuhde. Voit myös olla yrittäjä, freelancer tai jokin muu, tärkeintä on saada parhaat tekijät työskentelemään kanssamme.

Kuulostaako sinulta?

Tätä on Ainian kulttuuri

Haluatko tietää, minkälainen työkulttuurimme on? Kurkkaa Culture Bookista yhteiset pelisäännöt ja toimintatavat, joita noudatamme menestyäksemme yhdessä. Tämä kirjanen ei ole vain promomateriaalia, vaan ohjaa koko porukan päivittäistä toimintaa yhteisellä matkallamme suurempiin saavutuksiin.

Mitä omat työntekijämme ovat meistä sanoneet?

Usko tai älä, tähän emme pakottaneet ketään.
Tuomas Soinne
Asiantuntijapalvelut

"Ainia on minulle freesi, ihmisläheinen ja yhteisöllinen paikka, jossa kollegoiden tukeen voi luottaa kaikissa tilanteissa. Tämä mahdollistaa uudenlaisen ammatillisen itseluottamuksen kehityksen.”

Daryoush Farsimadan
Asiantuntijapalvelut

"Ainia on työpaikka, jossa naurua saa pidetellä koko ajan!"

Markus Leksis
Myynti

"Uutena työntekijänä olen tuntenut itseni tosi tervetulleeksi. Kaikki on hoidettu alusta asti hyvin ja selkeästi, ja pääsin heti heittelemään omia kehitysideoitani vapaasti. Suurin plussa on, että täällä on töissä ihan huikeita tyyppejä!"

Ville Tiira
Asiantuntijapalvelut

"Ainialla on mukava työyhteisö, jossa läppä lentää. Vaikka porukka tekee töitä ympäri Suomea ja sen ulkopuolelta, sen ei anneta häiritä ollenkaan. Täällä tehdään myös työtä, jolla on tarkoitus ja sopivasti haastetta, mutta yksin ei jätetä ketään ongelmien kanssa."

Tahdotko ainialaiseksi?

Uudet osaajat kiinnostavat meitä aina. Suosittelemme soittamaan suoraan Heidille, hän osaa kertoa sinulle enemmän.